Els 4 Clàssics. Circ a la fresca

Nom artístic

Circ Bover, SL

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

60 min

Preu (BI+IVA)

4.356,00 €

Espai

Exterior

Any incorporació CACIM

13/06/2017

Sinopsi/Resum

El show de circ més típic i alhora atípic protagonitzat per quatre germans i germanes, criats tots en un circ familiar que ha passat de generació en generació des de fa més de 200 anys.

Aquest és el primer espectacle que fan sols, ja que els seus pares, i ànimes del circ, s’han jubilat i escapat al Carib 10  minuts abans que comenci la funció. No saben com se’n sortiran, cap d’ells ha heretat l’estil ni l’elegància dels pares, tampoc no hi ajuda que totes les entrades estiguin venudes i la graderia estigui plena de públic que acaba de sortir d’un confinament de 2 mesos, que fent “l’ona” i cridant efusivament “que comenci l’espectacle!” fa tremolar l’envelat de circ… 

Senyores i senyors, nins i nines, benvinguts a aquest espectacle insòlit, que no se sap com comença, ni tampoc com acabarà, però que segur ningú no oblidarà!

Fitxa artística

Intèrprets: Marc Florencio, Carla Fontes, Guillem Vizcaïno, Joan Muntaner i Joana Peralta / Assistència Tècnica: Pau Caracuel / Direcció: Tià Jordà  / Idea Original: Circ Bover / Escenografia: Ruth Delgado, Pau Caracuel i Circ Bover

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 14m i 7m pla, llis, anivellat, totalment lliure d’obstacles i lliure de contaminació acústica
  • Accés: furgoneta + remolc + caravana, conjunt llarg 15m i espai al costat de la carpa per a la caravana (forma part de l’escenografia)
  • Corrent: presa monofàsica de 16amp. amb presa txucko
  • Altres: presa d’aigua pròxima, camerino per a 5pers a prop de l’escenari i 10 botelles d'aigua d’1.5L

Dades muntatge i desmuntatge

3 h / 2 h

Dades de contractació

Circ Bover, SL
Cristina Mateu / Sebastià Jordà
627016796
cristina@circbover.com
 


Informació relacionada