El viatge de na Posidònia

Nom artístic

Espill

Públic destinatari

Familiar, amb infants a partir de 4 anys

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

Teatre infantil: 825,00 € / Foment de lectura en català: 376,32 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

28/03/2023

Sinopsi/Resum

Contacontes de caràcter familiar que pretén acostar als infants un conte basat en la biodiversitat de la mar Mediterrània. Una fascinant història, que ens ajudarà a comprendre el valor de l’amistat i la cura per la natura. En aquest conte viatjarem per la mar Mediterrània i, amb l’ajuda de molts amics marins, cercarem el camí per a tornar a casa. 

Na Posi viu feliç al costat d’una roca, li agrada ballar i mirar el punt exacte en què, a l’alba, la llum del sol fa que l’arena brilli com mai... Un dia quan està a punt d’anar a dormir, un accident fortuït fa que na Posi comenci a viatjar quilòmetres i quilòmetres i es trobi de cop tota sola enmig d’una mar fosca que no coneix i on tot li és estrany.

La sessió està plantejada com un espectacle infantil portàtil de petit format, per a grups petits, en què els infants es disposen de manera que els petits espectadors puguin ser també part del contacontes.

Fitxa artística

Companyia teatral: Espill / Direcció i dramatúrgia: Cristina Francioli / Titelles: Carlos Poyal i Espill teatre / Disseny de vestuari: La Maleta de la Abuela / Grafisme: The last film

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai mínim de 3 x 2 m, preferiblement interior
  • Teatres amb equipament d’il·luminació
  • Un endoll a prop
  • Disposició de cadiretes o coixins o estoretes perquè els infants seguin en terra
  • Per a l’exterior, es necessita microfonia de mans lliures (possibilitat que l’aporti la companyia amb un suplement de preu)

Dades muntatge i desmuntatge

1 h /  30 min

Dades de contractació

Cristina Francioli Corró
Telèfon 635 235 399
espillteatre@gmail.com


Informació relacionada