El follet groguet

Nom artístic

Estudi Zero teatre

Públic destinatari

Infantil (1 a 6 anys)

Durada

40 min

Preu (BI+IVA)

363,00€

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

18/12/2018

Sinopsi/Resum

El follet groguet celebra per sorpresa el seu aniversari i li agradaria que tots hi assistíssiu. A la seva festa podreu trobar cançons i contes sobre els colors i les emocions. Amb el seu submarí groc viatjarem a les profunditats marines i per acabar desplegarà una festa amb el sol, la lluna i els estels mostrant el món a través d’aquest filtre de color.

Estudi Zero Teatre va encetar la trilogia dels follets dels colors amb la idea d’acostar el teatre al públic infantil i aprofitar la vessant lúdica i educativa del món dels colors bàsics.  Els objectes, les flors, els animals grocs es converteixen en titelles d’aquest muntatge especialment pensat per als infants més petits i que es pot fer a qualsevol espai. Menjarem i olorarem colors, jugarem amb els colors i cantarem amb ells.

Fitxa artística

Actriu i intèrpret: Maria Rosselló o Pepa Ramón / Espai escènic: Dominic Hull / Vestuari: Lourdes Erroz / Titelles i utillatge: Pepa Ramon / Producció i distribució: Antònia Beltran / Dramatúrgia i direcció: Pepa Ramon i Pere Mestre

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Mides escenari:    Amplària: 5 m / Fondària: 7 m / Alçària: 3 m
  • Necessitats de so i d’il·luminació s’han de consultar amb la companyia 
  • Necessitat de camerinos
  • Una presa de corrent 220 v 
  • Una taula i una cadira

Dades de contractació

Estudi Zero Teatre, SCL
Pere Mestre / Antònia Beltran
971 727 166
info@estudizeroteatre.com


Informació relacionada