Cuentos de puchero

Nom artístic

Cristina Martínez

Públic destinatari

Jove i adult

Durada

60 min

Preu (BI+IVA)

209,00€

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

12/09/2018

Sinopsi/Resum

Cuentos de puchero són contes contats a foc lent, entre roselles i espigues, entre pans i formatges, entre adobs i alzines. Són contes, llegendes, històries i romanços de la tradició oral.  
És la forma en què compartim el tresor heretat. D’on? Les meves arrels són a Castella i, a partir d’aquí, s’enfonsen en el fang, s’expandeixen en totes direccions...

A més de divertit, aquest espectacle és interessant des del punt de vista literari perquè recupera i transmet la tradició oral. Transversalment, sense moralitats simplistes, ni discursos, en aquestes històries hi ha dones fortes, atípiques o que desafien les restriccions culturals de la seva època.

Espectacle en castellà

Fitxa artística

Intèrpret: Cristina Martínez

Característiques de l'espai i condicions tècniques

La senzillesa és una de les característiques d’aquest espectacle: sense artificis més enllà de la riquesa de la veu i les històries. Aquest espectacle s’inclina més per al petit format, agraeix un espai no gaire gran, amb un públic proper.

  • Mides de l’escenari: mínim és 3 m de llarg i 3 m de fons.
  • És important que el públic tengui un espai còmode per seure-hi i des d’on vegi l’escenari. 
  • Presa de corrent, quan calgui: es fa servir amplificació només en llocs amb renou, espais grans o oberts i quan el nombre d’assistents és elevat. En aquest cas, cal presa de corrent. Per a actuacions amb poc públic o proper i silenciós no cal amplificació.

Dades de contractació

Cristina Martínez Laguna
615817950
crisonrisa@hotmail.com