Cercavila de Conte

Nom artístic

Teatritx

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

60 min - 90 min

Preu (BI+IVA)

3.025,00 €

Espai

Exterior

Any incorporació CACIM

16/01/2020

Sinopsi/Resum

Ens trobam davant de vuit personatges de contes clàssics: La Caputxeta i el llop, Blancaneus i la bruixa, Sant Jordi i la princesa i El flautista d’Hamelín i una rata que interactuen entre ells i amb el públic, jugaran, faran jugar, cantaran i faran gatzara per a tothom.

El flautista i la rata són dos músics que toquen en directe peces tradicionals, entre les quals n’hi ha una que interpreta tot el grup delectant el públic.

El llop es vol menjar a tothom mentre que la Caputxeta li para els peus i protegeix la gent. La princesa i el drac són bons amics i se’n riuen de Sant Jordi que mig fuig d’ells i mig els cerca fent-se el valent. La bruixa va oferint pomes a tothom, però na Blancaneus només té ganes de jugar.

Passegen un carretó amb una caseta de xocolata espectacular i també duen cordes per jugar al Limbo, a saltar la corda o a estirar per equips.

També duen guixos per pintar xarranques i per jugar a veure qui salta més lluny.

Espectacle molt vistós i participatiu

Fitxa artística

Autoria i Direcció: Josuè Guasch Carbonell / Intèrprets: professionals diversos / Attrezzo: M. Elena Ramis Llabrés / So, música, vestuari i producció: Teatritx

Característiques de l'espai i condicions tècniques

-

Dades muntatge i desmuntatge

-

Dades de contractació

Josuè Guasch Carbonell
971251244 / 625111980
teatritx@gmail.com 


Informació relacionada