Cercavila Acirkaos + Ecotiovivo

Nom artístic

Associació Acirkaos

Públic destinatari

Familiar

Durada

180 min

Preu (BI+IVA)

2.904,00 €

Espai

Exterior

Any incorporació CACIM

04/06/2020

Sinopsi/Resum

Cinc navegants del món emprenen un recorregut sense destí. Un drac, xanquers, malabaristes, acròbates i titelles despertaran la curiositat de grans i petits; per això, seran capaços d’emprendre un viatge… fins a la fi del món!

La cercavila + Ecotiovivo consisteix en un recorregut itinerant amb música, en el qual s’intercalen cinc parades per fer espectacles curts de tècniques variades de circ i en un carrusel artesanal impulsat per una bicicleta que recorda visualment als tradicionals cavallets i li suma nous seients i decoracions realitzades a partir de materials reutilitzats i/o reciclats, aportant un concepte educatiu, a més de divertit.

Espectacle apropiat per a la dinamització cultural de diferents punts urbans estratègics (places, terrasses, zones comercials, etc.).

Fitxa artística

Direcció artística i producció: Acirkaos / Attrezzo: Esther Lorite / Vestuari: Ruth Delgado / Tràiler: Edgar Aguado / Comunicació: Federico Cortés / Interpretació: Ignacio Rivas, Laura Jimenez, Ruth Delgado, Federico Cortés i Santiago Pons / Direcció carrusel: Enrique Guillén Sánchez.

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai de diàmetre de 5 m, més perímetre de seguretat, sense obstacles aeris, amb sòl ferm i preferentment sense desnivell.
  • Possibilitat d’acabar el trajecte amb un espectacle curt d’acrobàcies aèries. En aquest cas, es necessita un espai escènic de mides: 5,90 m de boca x 5,80 m de fons x 5,90 m d’alçària
  • Un camerino proper a la zona d’inici de la cercavila.
  • Accés proper a l’actuació per vehicle i remolc de 2 m d'ample i 3,5 m d'alt.
  • Per a esdeveniments nocturns és necessari un punt de llum a menys de 50 m (100 wts de potència)

Dades muntatge i desmuntatge

120 min / 60 min

Dades de contractació

Associació Acirkaos    
Federico M. Cortés Román
648 445 826    
acirkaos@gmail.com 
 


Informació relacionada