Bubotes

Nom artístic

Companyia La Reforma

Públic destinatari

A partir de 12 anys

Durada

95 min

Preu (BI+IVA)

1.540,00 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

07/12/2021

Sinopsi/Resum

A Mallorca anomenem bubotes als fantasmes. Dues bubotes ens faran un recorregut per la terra de Retana, una possessió que representa la Mallorca de terratinents, missatges i jornalers. Tot un univers retaner on les herències morals i físiques rebudes es fan més feixugues generació rere generació. A ritme de batec de cor, enmig de camins polsosos i figueres, l’orgull, la cobdícia, la covardia i la decadència, avançaran a passos decidits per aquesta prosa admirable, humaníssima, grotesca i de catarsi poètica, cap al nus de la Guerra Civil. Una guerra civil que encara ara plana com una boira, com una bubota, damunt la societat mallorquina.

Fitxa artística

Autor: Antoni Mus / Direcció i dramatúrgia: Antoni Rosselló / Interpretació: Sebastià Adrover i Salvador Miralles / Espai escènic: Antoni Rosselló, Pere Pasqual i Cia. La Reforma / Disseny so, il·luminació i vestuari: Cia. La Reforma / Tècnic en gira: Daniele Fregapane / Fotografia: Núria Sánchez / Vídeo: Catalina Bover / Producció: Cia. La Reforma

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai escènic: 10 x 6 i 4 metres d’altura (l’obra s’adapta a diferents espais teatrals, la posada en escena varia segons l’espai disponible).
  • Il·luminació: 30 PC, 8 retalls, 7 PAR, 4 estructures de carrer, 2 suports per focus al terra  (la il·luminació també s’adapta a les condicions de l’espai).
  • So: altaveus, PA i un monitor

Dades muntatge i desmuntatge

5 h / 45 min

Dades de contractació

Sebastià Adrover Roca

660226656
cialareforma@gmail.com


Informació relacionada