Aprendre és màgic

Nom artístic

Màgic Berni & Mimí

Públic destinatari

Familiar, recomanada per a infants d’entre 3 i 12 anys

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

1.700,00 € per a escenaris (teatre) i 500,00 € per a biblioteques (foment de lectura)

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

07/12/2021

Sinopsi/Resum

L’espectacle «Aprendre és màgic», és un espectacle d’il·lusionisme i humor sobre la lectura i l’aprenentatge. Un fil conductor de tot l’espectacle: na Mimí sempre s’entristeix a l’hora de partir cap a l’escola. Està avorrida de seure tantes hores i cansada de no poder expressar la seva creativitat i imaginació. Per això, per de motivar-la, el Màgic Berni té una idea, que és aprendre i llegir a través dels jocs de màgia. I li regala a na Mimí diferents contes: «Un raspall de dents per a Rex», «El flautista d’Hamelín» i «El llibre de la Selva», entre d’altres. 
Els efectes de màgia d’aquest espectacle estan adaptats per motivar els infants a aprendre, ampliar coneixements sobre la lectura i, també, repassar diverses matèries. Gràcies a aquesta metodologia s’aconsegueix captar i mantenir la seva atenció. Gaudeixen de manera directa i aprenen de forma indirecta.

Fitxa artística

Autor del text original: Bernadí Ramon i Míriam Vallespir / Direcció escènica, musical, artística i coreografia: Bernadí Ramon i Míriam Vallespir / Autoria musical: música lliure sense drets d’autor / Disseny artístic, escenografia, vestuari, atrezzo, il·luminació i so: Bernadí Ramon i Míriam Vallespir / Interpretació: Bernadí Ramon i Míriam Vallespir
 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Espai escènic: La funció és adaptable a qualsevol espai, cal, però, que hi hagi una dimensió mínima de 3 x 3 metres (biblioteques) per als intèrprets. 
Apte per a escenari, tarima o al mateix nivell dels espectadors.
Il·luminació: 12 PAR LED, diferents colors flexibles,12W c/u. Potència total torres 4 LED 48W. Garlandes llum càlida 3,5 metres.
So: comptem amb equip de so de 500W, micròfons sense fil i un dispositiu per canviar de pistes, fer pujades, baixades i automixer.
Altres: Disposició elements: 1 taula velador i atrezzo de 3 x 3 m
Recomanable poder aparcar al mateix lloc de l’actuació per descarregar el material, que és pesat i fràgil. Si no és possible, convé, almanco, poder descarregar al lloc de la funció.

Dades muntatge i desmuntatge

2 h / 1 h

Dades de contractació

Míriam Vallespir

635 897 910
magicberniandmimi@gmail.com