Anava en bicicleta i em va dir terrorista

Nom artístic

Col·lectiu Güilis

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

3.407,12 €

Espai

Exterior

Any incorporació CACIM

07/12/2021

Sinopsi/Resum

És un espectacle de carrer on set cossos recorren i habiten l’espai a partir d’una estructura o recepta base que es deixa transformar en funció de la seva realitat canviant, espontània i compartida amb altres habitants i transeünts. Es configura mitjançant la creació de diferents instal·lacions corporals, verbals i espacials, que es construeixen, es destrueixen i reconstrueixen, generant una experiència en recorregut. Cerca denunciar i assenyalar les hostilitats de l’espai públic, relacionades amb l’arquitectura, l’urbanisme i la regularització, que afecten el comportament de les persones i que provoquen conseqüències com l’individualisme, l’alienació i la pèrdua de l’espai comú. El nostre objectiu és que el públic reflexioni, juntament amb nosaltres, sobre l’espai públic i les maneres d’habitar-lo, les dinàmiques que reproduïm, com entendre-ho i el valor que cada una li dona

Fitxa artística

El Col·lectiu Güilis està format per Lluki Portas, Cintia de Luis, Gypsy Nel·lo, Leo Alburquerque, Aina Aulí, Joan Maria Pascual, Catalina Lans, Gianni Penna i Joan Servera Bibiloni.

Característiques de l'espai i condicions tècniques

El nostre espectacle s’emmarca en espais múltiples, només necessitam una plaça, un parc, un passeig, un espai públic, on hi hagi mobiliari urbà i els vianants hi tenguin lliure accés. 
 

Dades muntatge i desmuntatge

5 min

Dades de contractació

Lluki Portas
699 546 314
llukiportas@gmail.com