¿Qué te cuentas bicheja?

Nom artístic

Cristina Martínez

Públic destinatari

Familiar (3 a 9 anys)

Durada

20 a 40 min

Preu (BI+IVA)

209,00€

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

12/09/2018

Sinopsi/Resum

Bicheja viu en els llibres i, de tant en tant, en surt i, amb ella, surten els contes per ballar, jugar i volar davant el públic. Contes tendres, bells, divertits... petits tresors que ella vol compartir amb el món.
Són contes senzills i bonics, especialment pensats per als més petits. A més, tots impliquen la participació del públic: ritmes i frases per repetir, grunyits, miolades, mamballetes...
Els contes de Bicheja parlen, quasi sense voler, de temes com la paciència, la perseverança, el cicle de la vida, la tristesa i l’alegria, l’enginy, la col·laboració... Tots sense cercar la moralitat simplista, transmeten un missatge que tothom rep i interpreta de manera diferent.

Espectacle en castellà.

Fitxa artística

Intèrpret: Cristina Martínez

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • És un espectacle simple, amb poc material. No cal gaire espai per a l’escenari, el mínim és 3 m de llarg i 3 m de fons.
  • És important que el públic tengui un espai còmode per seure-hi, pot ser en terra (damunt estores o similar) o en cadires i des d’on es vegi l’escenari.
  • Presa de corrent, quan calgui: es fa servir amplificació només en llocs amb renou, espais grans o oberts i quan el nombre d’assistents és elevat. En aquest cas, cal presa de corrent. Per a actuacions amb poc públic o proper i silenciós no cal amplificació.


 


 

Dades de contractació

Cristina Martínez Laguna
615817950
crisonrisa@hotmail.com